Få inspiration til dit badeværelse

Det kan være så svært. Badeværelset er ikke det nemmeste rum at indrette. Nogle ting kan du ikke undgå. Og det begrænser dig. Du bliver nødt til at tænke ud boksen, selvom det kan være svært.

For hvis du får gjort dit badeværelse til det, du drømmer om, vil du nyde at træde ind i det. Det behøver slet ikke være så stift og kedeligt. Tværtimod. Med lidt snilde, kreative snilde, så kan du nå rigtig langt.

Du ser billeder af badeværelser i BoBedre. De er helt perfekte. Hvis du har pengene til, at få badeværelset renoveret, kan dit også se sådan ud. Du skal frem med den helt store pengepung, for et badeværelser er dyrt. Nogle prøver dog at ændre på det. www.bademodul.dk er en af dem, der forsøger at gøre en forskel. De har et fokus: badeværelser. Ikke andet. Hvis de var en fagperson, ville de blive kaldt eksperter.

 

Forskellige stilarter

Du skal vælge din stil. Se badeværelset som et rum væk fra dit hus. Det skal nødvendigvis ikke ligne og minde om stuen. Faktisk skal det se helt anderledes, det mener mange indretningseksperter.

Når du får dit badeværelse til at skille sig ud fra hjemmet, bliver det helt automatisk hyggeligt. Du får et rum, der udtrykker noget helt nyt. Det er badeværelset perfekt til.

 

Moderne idyl

Badeværelser er i dag meget rå. Det er den moderne del. Hvis du vil gøre det mere idylisk, skal du finde noget træ. Råt træ. Det er idylisk, men går så godt i spænd med de mørke klinker.

Du kan lave din egen bænk. Du kan selvfølgelig også købe en ny, men de er dyre. Så prøv du at find nogle planker, og saml din egen bænk. Med lidt blomster, så er du helt færdig.

 

Et rum med flere formål

Har du vaskemaskine og tørretumbler i badet?

Det skal du tage højde for, hvis du vil have en badeværelse renovering. Du skal bare vide, at det kan blive dyrere. For det kræver mere VVS arbejde.

Timelønnen må du ikke gå ned på. Det vil være dumt. Faktisk findes der en masse regler og love, som dit badeværelse skal overholde. Hvis ikke de gør det, så kan du ikke få forsikring, når den næste storm kommer og du står i vand til knæene.

 

Frem med farverne

Et farverigt hjem er skønt. Så indbydende og hyggeligt. Men et badeværelse, hvor badet har farverige klinker er endnu hyggeligere.

Comments are closed.